Binnenkort komt hier de website van de Muziekvereniging Vlissingen. Een nieuwe naam voor een eeuwenoude vereniging. Welkom!!!

Sinds 1 januari 2020 zijn de Koninklijke Harmonie Ons Genoegen en de Deltaband onderdeel van Muziekvereniging Vlissingen.

Beide orkesten beschikken over een eigen jeugdafdeling: de Jeugd-Deltaband en het Leerlingen-orkest. De leerlingen krijgen een opleiding van vakdocenten.

Sinds 2018 beschikt de vereniging over een eigen gebouw voor de repetities en andere verenigingsactiviteiten. Het beheer is in handen van de Stichting Wildbaan. Het gebouw wordt niet alleen door de vereniging gebruikt, andere verenigingen kunnen (delen) ervan huren.

De vereniging wordt (financieel) ondersteund door de Stichting Vrienden van de KHOG.